Буряковий салат з сиром, горіхами пекан і гострим перцем

Покроковий рецепт бурякового салату з сиром, горіхами пекан і гострим перцем з фото.

  • Національна кухня: Європейська кухня
  • Тип страви: Салат
  • Складність рецепту: Нескладний рецепт
  • Особливості: Рецепт для веганскої дієти
  • Технологія приготування: Випікання
  • Нам знадобиться: Гриль
  • Час підготовки: 15 хвилин
  • Час приготування: 3 години
  • Кількість порцій: 3 порції
  • Кількість калорії: 25 кілокалорій
  • Привід: 3 години

Буряковий салат з сиром, горіхами пекан і гострим перцем

Дуже смачний і дуже апетитний салат можна приготувати з буряків. Обов’язково спробуйте.

Інгредієнти на 3 порції

  • Маленька буряк 900 г
  • Оливкова олія 4 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Чебрець 4 гілочки
  • Червоний винний оцет 1/1, чашки
  • Зелений перець чилі за смаком
  • Горіх пекан 1/1, чашки
  • Червоний лук 1/1, шт.
  • Кунжутне масло за смаком
  • Тертий твердий сир для подачі

Покроково

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  2. Змішайте буряк з 2 столовими ложками олії в невелику форму для випікання. Посоліть.
  3. Додайте чебрець і 1/1, склянки води.
  4. Накрийте форму фольгою і випікайте буряк 60-75 хвилин. Потім трохи остудіть і видаліть шкірку. Наріжте буряк на середні шматочки.
  5. Змішайте буряк з рештою оливковою олією і червоним винним оцтом. Посоліть.
  6. Перець наріжте, а горіх пекан порубаєте. Викладіть на різні частини листа. Випікайте 6-8 хвилин.
  7. Додайте перець і пекан до буряка.
  8. Цибуля наріжте півкільцями і теж відправте в салат.
  9. Посоліть, полийте кунжутним маслом і посипте тертим сиром.
  10. Подавайте до столу.