Буряковий суп з квасолею

Покроковий рецепт бурякового супу з квасолею з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Супи
  • Складність рецепту: Непростий рецепт
  • Час підготовки: 19 хвилин
  • Час приготування: 30 хвилин
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 304 кілокалорій

Буряковий суп з квасолею

Простий рецепт бурякового супу з квасолею домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 30 хвилин. Містить всього 304 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • Консервована квасоля 400 г
  • Маринована буряк 400 г
  • цибуля Ріпчаста 1 штука
  • Бекон 100 г
  • Салат айсберг ? штуки
  • Бульйонний кубик 2 штуки
  • Кріп 1 пучок
  • Часник 2 зубчики
  • Мелений чорний перець за смаком
  • Сіль за смаком
  • Кмин 1 чайна ложка
  • Гвоздика 2 шт.
  • Консервовані помідори 400 г

Покроково

  1. Тонко нарізати бекон і підсмажити на сковороді на середньому вогні 3-4 хвилини до хрускоту (якщо бекон нежирний, можна додати 1 столову ложку рослинного масла). Паралельно закип’ятити півтора літра води.
  2. Викласти бекон на блюдце, а в жирі, що залишився 2 хвилини обсмажити нарізану цибулю з кмином. Промити квасолю з банки під струменем води і відставити. Додати помідори з соком з банки, розім’яти їх прямо в сковороді, потім перець і гвоздику, тушкувати пару хвилин.
  3. Нарізати салат квадратиками. У каструлю з киплячою водою кинути бульйонні кубики, викласти вміст сковороди і нарізаний салат. Варити 5-6 хвилин. Додати в суп квасоля, буряк разом з маринадом, а також нарізаний часник і 1 столову ложку кропу. Довести до кипіння, готувати ще півхвилини. Суп подати зі сметаною, посипавши беконом і кропом в тарілках.