Бурякові кекси в мікрохвильовці

Покроковий рецепт бурякових кексів в мікрохвильовці з фото.

  • Національна кухня: Європейська кухня
  • Тип страви: Десерти і випічка
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 10 хв
  • Час приготування: 5 хв
  • Кількість порцій: 5 порцій
  • Кількість калорії: 37 кілокалорій
  • Привід: Десерт, вечеря, обід, сніданок

Бурякові кекси в мікрохвильовці

Чудові кекси для маленьких дівчаток — такі ніжні і рожеві. В їх складі немає хімічних барвників, а красивий рожевий колір забезпечує присутність в кексах невеликої кількості вареного буряка. Ну і звичайно, підкуповує час приготування таких кексів: кілька хвилин для приготування тіста і 4 хвилини для випічки.

Інгредієнти на 5 порцій

  • Масло соняшникова рафінована 4 ст. л.
  • Молоко 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне 6 ст. л.
  • Розпушувач 1 г
  • Цукор 3 ст. л.
  • Буряк 30 г
  • Яйця курячі 1 шт.

Покроково

  1. Для приготування бурякових кексів нам знадобиться цукор, борошно, молоко, соняшникова олія, яйце, варена буряк, розпушувач.
  2. Яйце ретельно розтерти з цукром.
  3. Додати соняшникову олію.
  4. Додати молоко.
  5. Додати борошно з розпушувачем.
  6. Додати натерту на тертці з дрібними отворами варений буряк.
  7. Розкласти тісто по 2 столових ложки в кожну формочку.
  8. Випікати в мікрохвильовці 4 хвилини при потужності 800 Вт.