Бурякові млинці з оселедцем і вершковим сиром

Покроковий рецепт бурякових млинчиків з оселедцем і вершковим сиром з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Випічка, Млинці і оладки
  • Складність рецепту: Нескладний рецепт
  • Особливості: Рецепт для вегетаріанської дієти
  • Час підготовки: 9 хвилин
  • Час приготування: 47
  • Кількість порцій: 3 порції
  • Кількість калорії: 42 кілокалорій
  • Привід: На вечерю, На свято, 8 Березня, На день народження, 23 лютого, На Масляну

Бурякові млинці з оселедцем і вершковим сиром

Бурякові млинці відмінно поєднуються з оселедцем,тому дуже актуально приготувати з них рулетики.Таие млинці виглядають незвично і дуже барвисто і звичайно радують своїм смаком.

Інгредієнти на 3 порції

  • Буряк варена — 200 г
  • Молоко — 300 мл
  • Ряжанка — 150 мл
  • Яйце — 1 шт.
  • Цукор — 1 ст. л.
  • Сіль — 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне — 300 г
  • Масло соняшникова 50 мл
  • Оселедець (філе) — 300 г
  • Сир вершковий — 400 г

Покроково

  1. Варений буряк перемолоти блендером, додати ряжанку, половину молока, яйце, сіль і цукор. Добре збити. Поступово підсипати борошно весь час перемішуючи і влити молоко, що залишилося. Масу добре перемішати, тісто готове до смаження.
  2. Розігріти сковороду, змастити маслом і ополоником наливати тісто в центр. Оскільки тісто густе, то його відразу розрівняти нижньою частиною ополоника, щоб млинці вийшли рівною і красивою форми.
  3. Блін перевернути і обсмажити з іншого боку. Так все посмажити млинці. У мене вийшло 10 штук.
  4. Кожен млинець змастити вершковим сиром.
  5. В ряд викласти шматочки оселедця трохи внахлест.
  6. Щільно загорнути всі млинці і дати їм трохи полежати щоб начинка добре склеїти.
  7. Потім млинчики порізати рулетиками і скріпіть шпажками зверху. Закуска готова. Приємного апетиту!