Буряк в мікрохвильовці

Покроковий рецепт буряків в мікрохвильовці з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Рецепти в мікрохвильовій печі
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Час підготовки: 12 хвилин
  • Час приготування: 25 хв
  • Кількість порцій: 3 порції
  • Кількість калорії: 238 кілокалорій

Буряк в мікрохвильовці

Розповідаю, як приготувати буряк в мікрохвильовці. Швидкий спосіб приготування буряка допоможе вам заощадити час і зберегти в ньому більше вітамінів і корисних речовин!

Коли нам необхідно швидко приготувати овочі, на допомогу приходить мікрохвильовка. В основному всі ми користуємося нею лише для розігрівання їжі і не замислюємося над тим, що готувати в ній можна і потрібно. Ділюся з вами простим рецептом приготування буряка в мікрохвильовці, неодноразово перевіреними на власному досвіді. Буряк в мікрохвильовій печі можна готувати і цілком, і по шматочках, і навіть натертої. Смак, на мою думку, навіть краще, ніж коли буряк вариться простим, звичним способом, у воді. Пробуйте і вирішуйте — чи підходить вам цей спосіб чи ні

Кількість порцій: 3-4

Інгредієнти на 3 порції

  • Буряк — 700 Г

Покроково

  1. Буряк миємо, відрізаємо довгі корінці і складаємо в посуд для мікрохвильової печі з кришкою.
  2. Накриваємо кришкою і відправляємо в мікрохвильову піч на 10 хвилин при максимальній потужності.
  3. Перевіряємо буряк на готовність за допомогою зубочистки. Буряк меншого розміру готова, знімаємо її. Решту ставимо ще на 5 хвилин.
  4. Через 5 хвилин знову перевіряємо готовність буряків. Якщо вона ще твердовата — готуємо ще пару хвилин. Час готування залежить від розмірів буряків.