Буряк з чорносливом і горіхами

Покроковий рецепт буряка з чорносливом і грецькими горіхами з фото.

  • Національна кухня: Індійська кухня
  • Тип страви: Салати
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Технологія приготування: Засахаривание
  • Час підготовки: 8 хвилин
  • Час приготування: 30 хвилин
  • Кількість порцій: 6 порцій
  • Кількість калорії: 183 кілокалорій
  • Привід: 8 березня

Буряк з чорносливом і горіхами

Простий рецепт буряка з чорносливом і грецькими горіхами індійської кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 30 хвилин. Містить всього 183 кілокалорій.

Інгредієнти на 6 порцій

  • буряк 1 шт.
  • чорнослив (без кісточок) 300 г
  • часник 2 зубчики
  • волоський горіх 1-2 жмені
  • майонез 200 г
  • сіль за смаком

Покроково

  1. Буряк відварити і натерти на крупній тертці.
  2. Чорнослив промити, обдати окропом, нарізати.
  3. Волоські горіхи і часник подрібнити.
  4. Все змішати, посолити.
  5. Додати майонез і перемішати.