Бурятські пози

Покроковий рецепт бурятських поз з фото.

  • Національна кухня: Російська кухня
  • Тип страви: Основні страви
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Технологія приготування: Варіння
  • Час підготовки: 20 хвилин
  • Час приготування: 25 хвилин
  • Кількість порцій: 5 порцій
  • Кількість калорії: 239 кілокалорій
  • Привід: Масляна

Бурятські пози

Простий рецепт бурятських поз російської кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 25 хвилин. Містить всього 239 кілокалорій.

Інгредієнти на 5 порцій

  • фарш мясний 1 кг
  • цибуля 1 шт.
  • борошно 1-2 кг
  • яйця курячі 1-2 шт.
  • сіль за смаком
  • перець чорний (мелений) за смаком
  • вода 300-500 мл

Покроково

  1. В 200 мл води додати сіль за смаком.
  2. Сольовий розчин влити у фарш і ретельно перемішати.
  3. Додати дрібно нарізану цибулю і перець за смаком.
  4. Перемішати і відставити, прикривши кришкою.
  5. Приготувати тісто.
  6. В невелику миску налити теплої води, додати сіль і яйце.
  7. Постійно розмішуючи, акуратно всипати борошно.
  8. Замісити тісто.
  9. Тісто розкачати (товщиною 1,5 см).
  10. Вирізати склянкою гурток з тіста, покласти на нього фарш і заліпити краї по колу.
  11. У центрі повинна залишитися невелика дірочка.
  12. Зліпити всі пози.
  13. Готувати пози на пару 15-20 хв.