Бутерброди з горбушею консервованої

Покроковий рецепт бутербродів з горбушею консервованої з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Бутерброди
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 15 хвилин
  • Час приготування: 20 хв
  • Кількість порцій: 6 порцій
  • Кількість калорії: 302 кілокалорій
  • Привід: На сніданок

Бутерброди з горбушею консервованої

Ці бутерброди настільки смачні і ситні, що з легкістю здатні замінити повноцінний сніданок, або вгамувати голод під час обідньої перерви, їх можна приготувати дітям в школу або чоловіка на роботу.

Кількість порцій: 6-7

Інгредієнти на 6 порцій

  • Хліб білий — 6-7 Скибочки
  • Горбуша консервована — 340 Грам (1 банку)
  • Яйця сирі — 2 Шт.
  • Цибуля ріпчаста — 0,5-1 Штуки
  • Зелень свіжа — 30 Грам (для украшеия)
  • Масло рослинне — За смаком (для смаження)
  • Перець чорний мелений — За смаком
  • Сіль — За смаком

Покроково

  1. Адже буває ж такі ситуації, коли потрібно швидко та смачно нагодувати всю сім’ю, а часу не так вже й багато. Звичайно, в цьому випадку і ковбаску на хлібець можна покласти, але я пропоную вам варіант набагато краще — простий рецепт бутербродів з горбушею консервованої. За часом приготування такої страви займе у вас не більше 20 хвилин, а смак його всі домашні оцінять по достоїнству. Так що ви можете вранці зробити бутерброди з горбушею консервованої в домашніх умовах і влаштувати всім смачний сніданок або покласти їх чоловікові або дитині з собою на обід, повірте, вони залишаться задоволені.
  2. 1) Першим ділом нарізаємо хліб не дуже тонкими скибочками, приблизно по 1 см шириною.
  3. 2) Потім викладаємо горбушу разом з соком в глибоку миску і розминаємо рибу за допомогою виделки. Додаємо до горбуші яйця, подрібнену цибулю, сіль і перець за смаком, все ретельно перемішуємо.
  4. 3) Далі приготовлену масу необхідно викласти на кожну скибочку хліба і рівномірно розподілити її по всій поверхні.
  5. 4) Розігріваємо на сковороді невелику кількість рослинної олії і викладаємо в нього бутерброди начинкою вниз. Накриваємо сковороду кришкою і смажимо бутерброди до утворення золотистої скоринки, потім перевертаємо на інший бік і смажимо вже без кришки.
  6. Готові бутерброди прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!