Бутерброди з горбушею солоною

Покроковий рецепт бутербродів з горбушею солоною з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Закуски
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Час підготовки: 13 хвилин
  • Час приготування: до 1 години
  • Кількість порцій: 6 порцій
  • Кількість калорії: 191 кілокалорій

Бутерброди з горбушею солоною

Простий рецепт бутербродів з горбушею солоною домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за до 1 години. Містить всього 191 кілокалорій.

Інгредієнти на 6 порцій

  • Багет 1 шт.
  • горбуша Солона 200 г
  • Масло вершкове 30 г
  • Огірок 150 р.
  • Кріп 1 пучок

Покроково

  1. Для приготування бутербродів з горбушею солоною можна використовувати будь-яку солону або навіть копчену рибу на ваш вибір. Я робила саме з горбушею солоною, так як вона в мене домашнього приготування. Я дуже часто солю горбушу, так як в такому вигляді ця досить суха риба виходить чудовою. Крім того, горбуша солона набагато дешевше будь-який інший солоної червоної риби. Насамперед нарізаємо солону горбушу тонкими плоскими скибочками, видаляючи наявні кісточки.
  2. Свіжі огірки промиваємо, підсушуємо і з допомогою овочерізки робимо їх овочів такі тоненькі смужки. Якщо такого пристосування у вас немає, можна просто нарізати огірки гострим ножем.
  3. М’який багет ріжемо впоперек і трохи по діагоналі акуратними шматочками. Вершковою масло попередньо залишаємо на півгодини при кімнатній температурі, щоб воно размягчилось (так легше намазувати). Шматочки багета намазуємо маслом вершковим.
  4. Зверху кладемо шматочки солоної горбуші (сьомги, форелі або іншої улюбленої риби). Огіркові смужки красиво підгинаємо і викладаємо поверх. Залишається декорувати бутерброди з горбушею солоною невеликою кількістю свіжого кропу і можна подавати закуску до столу.