Бутерброди з грибами, брокколі та сиром

Покроковий рецепт бутербродів з грибами, брокколі та сиром з фото.

  • Національна кухня: Італійська кухня
  • Тип страви: Бутерброди
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 14 хвилин
  • Час приготування: 30 хв
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 197 кілокалорій
  • Привід: На сніданок

Бутерброди з грибами, брокколі та сиром

Рецепт приготування гарячих бутербродів з грибами портобелло, брокколі ,болгарським перцем та сиром Гауда.

Кількість порцій: 4

Інгредієнти на 4 порції

  • маленька головка брокколі — 1 Штука
  • оливкової олії — 1 Ст. ложка
  • сіль і мелений перець — — За смаком
  • гриб портобелло — 4 Штуки
  • червоних болгарських перцю — 2 Шт.
  • легкого майонезу — 1/1, Склянки
  • маленький зубчик часнику — 1 Штука
  • хліба — 4 Скибочки
  • сиру Гауда — 120 Грам

Покроково

  1. Нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. Викласти на фольгу брокколі, полити олією, приправити сіллю і перцем. Випікати, перевертаючи один або два рази, від 4 до 6 хвилин. Додати гриби і солодкий перець, приправити сіллю і перцем, перемішати. Готувати, перевертаючи один або два рази, поки овочі не стануть м’якими, від 8 до 10 хвилин. Відкласти в сторону.
  2. Між тим у маленькій мисці змішати майонез і часник, приправити сіллю і перцем. Викласти скибочки хліба на робочу поверхню. Розділивши рівномірно, змастити сумішшю майонезу, викласти овочі і сир. Викласти на аркуші випічки і випікати, поки сир не розплавиться і не стане злегка коричневого кольору, від 2 до 4 хвилин.