Бутерброди з грибами і перцем

Покроковий рецепт бутербродів з грибами і перцем з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Бутерброди
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 9 хвилин
  • Час приготування: 30 хв
  • Кількість порцій: 6 порцій
  • Кількість калорії: 304 кілокалорій

Бутерброди з грибами і перцем

Бутерброди з грибами і перцем дуже гарні для закуски. Вони такі смачненькі, що важко зупинитися на одному. Часниковим сиром мажемо хліб і зверху кладемо гірочкою грибочки з перцем. Смакота!

Бутерброди з грибами і перцем можна посипати тертим пармезаном і прикрасити зеленню петрушки. Гриби теж можна брати будь-які, я зазвичай готую з печерицями. Приготування бутербродів з грибами і перцем займає приблизно півгодини. Суміш з грибів і перцю можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику. Успіхів і приємного апетиту!

Кількість порцій: 6

Інгредієнти на 6 порцій

  • Гриби — 450 Грам
  • Перець червоний — 1 Штука
  • Зелений перець — 1 Штука
  • Цибуля — 1 Штука
  • Вершковий сир — 120 Грам
  • Часник — 3 Зубчики
  • Багет — 1 Штука
  • Пармезан — За смаком

Покроково

  1. Підготувати продукти.
  2. Гриби обсмажити до м’якості. Відкласти в миску.
  3. Солодкий перець обсмажити до м’якості.
  4. Окремо обсмажити цибулю до м’якості.
  5. Потім все з’єднати на сковороді і смажити до готовності.
  6. Хліб порізати скибочками.
  7. вершковий сир додати протертий часник.
  8. Хліб намазати сиром і викласти гриби з перцем.
  9. Приємного апетиту!