Бутерброди з грибами і сиром

Покроковий рецепт бутербродів з грибами і сиром з фото.

  • Національна кухня: Авторська кухня
  • Тип страви: Закуски
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Час підготовки: 19 хвилин
  • Час приготування: до 30 хвилин
  • Кількість порцій: 5 порцій
  • Кількість калорії: 268 кілокалорій

Бутерброди з грибами і сиром

Простий рецепт бутербродів з грибами і сиром авторської кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 30 хвилин. Містить всього 268 кілокалорій.

Інгредієнти на 5 порцій

  • Батон 5 шт.
  • Майонез 50 г
  • Печериці 150 р.
  • Сир 100 г
  • Соняшникова олія 2 ст. ложк

Покроково

  1. Представляю вашій увазі відмінний спосіб швидко і просто нагодувати нежданих гостей. Для приготування цих шалено смачних гарячих бутербродів нам знадобиться мінімум продуктів і часу. І так, для приготування п’яти порцій нам знадобляться наступні продукти: 150 г. печериць (це приблизно 4-5 середніх печериці), 5 скибочок батона, трохи майонезу, 100 р. сиру, рослинна олія для обсмажування грибів.
  2. Печериці промиваємо, при бажанні очищаємо капелюшок і нарізаємо невеликими скибочками. Розмір скибочок вибираємо так, щоб потім було зручно розташовувати їх на нашому батоні.
  3. На розігріту сковороду з невеликою кількістю рослинної олії викладаємо нарізані печериці і обсмажуємо на середньому вогні до золотистого кольору. Для такої кількості інгредієнтів це займає 5-7 хвилин.
  4. Поки наші грибочки обсмажуються, готуємо хліб. На кожен шматочок намазуємо тонким шаром майонез або ваш улюблений майонезний соус.
  5. Обсмаженою печерицям даємо трохи охолонути, а тим часом на крупній тертці натираємо сир.
  6. Трохи остиглі гриби викладаємо на підготовлені скибочки батона з майонезом.
  7. Посипаємо отримані бутерброди тертим сиром.
  8. Акуратно викладаємо бутерброди, рівномірно розподіляючи, на решітку аэрогриля. Виставляємо температуру 200 градусів і час 10 хвилин. Якщо у Вас немає аэрогриля можна поставити бутерброди на 2-3 хвилини в мікрохвильову піч або на 5-10 хвилин у духовку.
  9. Викладаємо на тарілочку і відразу подаємо на стіл. Приємного апетиту!