Бутерброди з грибною пастою

Покроковий рецепт бутербродів з грибною пастою з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Закуски
  • Складність рецепту: Нескладний рецепт
  • Технологія приготування: Смаження
  • Час підготовки: 10 хвилин
  • Час приготування: 20 хвилин
  • Кількість порцій: 20 порцій
  • Кількість калорії: 143 кілокалорій
  • Привід: Повсякденний

Бутерброди з грибною пастою

Грибна паста додасть бутерброду дуже оригінальний смак і аромат. Така закуска будемо доречна під час сімейних обідів і вечерь.

Інгредієнти на 20 порцій

  • Цибуля репчатый1 шт
  • Чеснок1 зубчик
  • Масло вершкове несоленое30 г
  • Гриби (варені) 200 г
  • Сливки100 мл
  • Мука1 ч. л.
  • Петрушка3 гілочки
  • Сир (твердий) 30 г
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Мускатний горіх

Покроково

  1. Цибулю чистимо, ріжемо і разом з розчавленим зубчиком часнику пасеруємо на олії до м’якості. Додаємо гриби і вершки з борошном. Солимо, перчимо і приправляємо мускатним горіхом. Перемішуємо і прогріваємо під кришкою на тихому вогні 10 хвилин. Щоб гриби не пригоріли, періодично їх перемішуємо.
  2. Грибну суміш розкладаємо на обсмажені з обох сторін скибочки хліба, посипаємо рубаною петрушкою і дрібно натертим твердим сиром.
  3. до Речі, краще всього підійдуть заморожені лісові гриби – білі, підберезники і т. п.