Бутерброди з грудинкою

Покроковий рецепт бутербродів з грудинкою з фото.

  • Національна кухня: Російська кухня
  • Тип страви: Бутерброди, сендвічі, М’ясо
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 9 хвилин
  • Час приготування: 10 хв
  • Кількість порцій: 1 порція
  • Кількість калорії: 385 кілокалорій

Бутерброди з грудинкою

Це такий універсальний чоловічий сніданок. Або пізня вечеря. Блюдо просте, але дає безліч можливостей для творчості. Приготувати (звичайно ж, слідуючи моїм інструкціям) може не тільки дитина, але і дорослий чоловік, з якоїсь причини залишився один на один з суворою місцем під назвою кухня. Так само рекомендується… усім воно рекомендується. Ситно, смачно, швидко. Тільки запах часнику не всім подобається, але це не наші проблеми, шановні гурмани.

Інгредієнти на 1 порція

  • масло Вершкове 5 г
  • Хліб для тостів 1 шт.
  • Грудинка копчена-50 г
  • Часник часточки 1 шт.
  • Кріп 5 г
  • Петрушка 5 г

Покроково

  1. Отже, приступимо. В моєму рецепті хліб був вже нарізаний, але якщо з якоїсь причини хліб у вас не в нарізці відрізаємо шматочок. І намазуємо його маслом — це легко зробити за допомогою ножа. Намазуємо акуратно, щоб хліб не випав з рук і ні в якому разі не порежьтесь! Масло може бути будь-яким.
  2. Далі найважливіше. Беремо грудинку і відрізаємо шматок. Пам’ятаємо про те, що чим більше м’яса, тим смачніше бутерброд. Відрізаємо акуратно, якщо є на грудинці шкурка — зрізаємо її і поки відкладаємо готовий шматок в бік.
  3. Отже, у нас є шматочок грудинки і хліб з маслом. Здавалося б, що можна і закінчити на цьому, але ми хочемо приготувати справді смачний бутерброд і тому продовжуємо. Беремо зубчик часнику і очищаємо його. Потім ріжемо тоненькими пластинами (тут може бути ще один варіант — часник пропустити через часникодавку, це вже кому як подобається). І ось цей нарізаний часник ми акуратно викладаємо на поверхню заготовки бутерброда, тобто на хліб з маслом.
  4. І останній, заключний етап: викладаємо шматок грудинки на хліб з маслом і часником. намагаємося класти рівно і трохи притискаємо. Далі я раджу прикрасити цей витвір кулінарного мистецтва свіжою зеленню. Приємного апетиту! Якщо є якісь питання по процесу приготування — задавайте, не соромтеся.