Бутерброди з грушею

Покроковий рецепт бутербродів з грушею з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Закуска
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Особливості: Рецепт для лакто вегетаріанської дієти
  • Час підготовки: 14 хвилин
  • Час приготування: 30 хв
  • Кількість порцій: 3 порції
  • Кількість калорії: 268 кілокалорій

Бутерброди з грушею

Простий рецепт бутербродів з грушею домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 30 хв. Містить всього 268 кілокалорій.

Інгредієнти на 3 порції

  • масло оливкове – 2 ст. л.
  • батон з висівками – 6 шматків
  • цукор – 2 ст. л.
  • сир м’який – 100 г
  • груша – 1 шт.
  • мигдаль – 3 шт.
  • вода – 1/1, склянки
  • горіх волоський – 3 шт.

Покроково

  1. тонко Нарізати батон, обсмажити до золотистої скоринки, змастити зверху оливковою олією, а потім сиром.
  2. Карамелизовать грушу. Для цього нарізати її тонкими скибочками і опустити в цукровий сироп. Підсушити в духовці.
  3. На підготовлені шматки батона викласти грушу і горіхи.