Бутерброди з гірчичним маслом та ікрою мойви

Покроковий рецепт бутербродів з гірчичним маслом та ікрою мойви з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Закуски, бутерброди Канапе і
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Особливості: Рецепт для вегетаріанської дієти
  • Час підготовки: 15 хвилин
  • Час приготування: 39
  • Кількість порцій: 3 порції
  • Кількість калорії: 24 кілокалорій
  • Привід: На сніданок, На швидку руку

Бутерброди з гірчичним маслом та ікрою мойви

Пропоную приготувати дуже смачні бутерброди з гірчичним маслом та ікрою мойви. Такі бутерброди можна приготувати на сніданок або подати в якості перекусу. Готуються бутіки швидко і просто. Ікру мойви я використовувала класичну, без добавок.

Інгредієнти на 3 порції

  • Хліб чорний або сірий — 4-5 лом.
  • Масло вершкове — 30-40 г
  • Ікра мойви — 4-5 ч. л.
  • Гірчиця готова — 0,5 ч. л.
  • Сіль, перець чорний мелений (за смаком
  • Кріп сушений (або свіжий — подрібнений — щіпка)
  • Огірок маринований — 1 шт

Покроково

  1. Хліб (чорний або сірий) порізати середніх розмірів скибочками.
  2. До размягченному вершкового масла, додати гірчицю (гірчиці можете додавати і більше — за смаком), трохи солі. Ретельно масло перемішати до однорідності.
  3. Скибки хліба намазати підготовленим гірчичним маслом тонким шаром.
  4. Зверху нанести шар ікри мойви. Ікра мойви в мене класична, але можна використовувати й іншу, наприклад, з копченим лососем — буде трохи інший смак, але все — одно вийде відмінно.
  5. Маринований огірочок порізати тонкими кружечками і прикрасити бутерброди зверху. Також зверху посипати трохи сушеним або свіжим подрібненим кропом. Ось і все, дуже смачні бутерброди з гірчичним маслом та ікрою мойви готові, можна подавати до столу. Відмінні бутіки! Приємного апетиту!