Бутерброди з ковбасою і картоплею

Покроковий рецепт бутербродів з ковбасою і картоплею з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Бутерброди
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 12 хвилин
  • Час приготування: 25 хв
  • Кількість порцій: 7 порцій
  • Кількість калорії: 236 кілокалорій
  • Привід: На сніданок

Бутерброди з ковбасою і картоплею

Ковбаса і картоплю – проста й ситна поєднання, а також чудова начинка для гарячих бутербродів. Повірте, якщо ви приготуєте їх до сніданку, то ваша сім’я буде приємно здивована таким частуванням.

насправді цей рецепт приготування бутербродів з ковбасою і картоплею один з найпростіших, який можна використовувати для сніданку. Раніше я частенько робила такі бутерброди, але в якості начинки брала лише картоплю, ось тепер вирішила привнести в рецепт трохи різноманітності, і вийшло досить непогано. Смак страви виходить дійсно приголомшливий, принаймні, вся моя сім’я завжди їсть ці бутерброди з задоволенням, так і виходять вони дуже поживні і поживними, так що голодним ніхто не залишиться. Ну а приготувати такий сніданок простіше простого, а мій докладний рецепт бутербродів з ковбасою і картоплею з фото допоможе вам зробити все ще швидше.

Кількість порцій: 7-8

Інгредієнти на 7 порцій

  • Батон — 7-8 Скибочки
  • Картопля — 1-2 Штук (великі)
  • Ковбаса — 200 Г
  • Яйце — 2 Шт.
  • Майонез — 1 Ст. ложка
  • Спеції — За смаком
  • Сіль — За смаком
  • Масло рослинне — За смаком (для смаження)

Покроково

  1. Для початку чистимо картоплю і трьом його на крупній тертці.
  2. Потім таким же чином необхідно натерти ковбасу, заморожувати її перед цим не треба, вона і так мала добре тертися.
  3. Розбиваємо в миску з картоплею та ковбасою яйця, додаємо майонез, сіль і спеції за смаком.
  4. Ретельно все перемішуємо.
  5. Батон нарізаємо на досить великі скибочки.
  6. На кожен шматочок картоплі викладаємо шар маси з картоплі та ковбаси.
  7. Після цього розігріваємо на сковороді рослинне масло і викладаємо в нього бутерброди начинкою вниз.
  8. Смажимо їх 3-4 хвилин, потім перевертаємо і обсмажуємо з іншого боку до золотистої скоринки.
  9. Подаємо готову страву до столу з чаєм або кавою. Приємного всім апетиту!