Бутерброди з копченою ковбасою

Покроковий рецепт бутербродів з копченою ковбасою з фото.

  • Національна кухня: Російська кухня
  • Тип страви: Бутерброди
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Час підготовки: 14 хвилин
  • Час приготування: 20 хв
  • Кількість порцій: 3 порції
  • Кількість калорії: 77 кілокалорій
  • Привід: На швидку руку

Бутерброди з копченою ковбасою

Ділюся з вами простим рецептом бутербродів з копченою ковбасою, смачних і дуже ситні. Виходить відмінний перекус або навіть лінива альтернатива вечері чи сніданку. Раджу!

Напевно, можна з упевненістю сказати, що це класичний рецепт бутербродів з копченою ковбасою, їх, напевно, хоч раз у житті пробував кожен, принаймні в дитинстві, коли про такому блюді, як піца, ще ніхто не знав, найсмачнішим фаст-фудом для мене були саме такі бутерброди. Розповідаю, як приготувати!

Кількість порцій: 3-4

Інгредієнти на 3 порції

  • Батон — 1 Штука
  • Ковбаса копчена — 250 Г
  • Сир — 200 Грам
  • Заправка — За смаком (майонез, сметана, гірчиця, кетчуп)

Покроково

  1. Батон нарізаємо скибочками, змащуємо обраним вами соусом. Зверху викладаємо ковбаску.
  2. Посипаємо рясно сиром і відправляємо в духовку.
  3. Через 10-15 хвилин, коли сир розплавиться, страву можна діставати і подавати!