Бутерброди з фетою і сьомгою

Покроковий рецепт бутербродів з фетою і сьомгою з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Закуски, бутерброди Канапе і
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Особливості: Рецепт для вегетаріанської дієти
  • Час підготовки: 13 хвилин
  • Час приготування: 25
  • Кількість порцій: 3 порції
  • Кількість калорії: 262 кілокалорій
  • Привід: На сніданок, На обід, 8 Березня, На день народження, День Св. Валентина, На швидку руку, На полуденок

Бутерброди з фетою і сьомгою

Сьогодні на сніданок приготувала собі і чоловікові бутерброди з фетою і сьомгою. Донька на вихідні поїхала і я вирішила не готувати сніданок, а обійтися бутербродами, тим більше пару днів тому купила шматочки сьомги і сама їх посолила. Швидко і смачно, а з чашкою кави взагалі пісня!

Інгредієнти на 3 порції

  • Сьомга слабосолона — 60 г
  • Житній хліб — 6 лом.
  • Фета — 150 г
  • Сметана — 1-1.5 ст. л.
  • Суміш перців (за смаком) лом.
  • Петрушка (гілочки) 5 шт.

Покроково

  1. У миску викласти сир фета, розім’яти виделкою. Додати сметану, подрібнену петрушку і мелений перець. Масу добре перемішати.
  2. Намазати підготовленою масою скибочки хліба.
  3. На кожен шматочок викласти шматочок риби.
  4. Для естетичного вигляду викласти на бутерброди по шматочку свіжого огірка, петрушку і приправити зверху перцем з млина. Подавати бутерброди негайно! Приємного апетиту!