Бутерброди з фореллю

Покроковий рецепт бутербродів з фореллю з фото.

  • Національна кухня: Російська кухня
  • Тип страви: Бутерброди
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 12 хвилин
  • Час приготування: 20 хв
  • Кількість порцій: 12 порцій
  • Кількість калорії: 133 кілокалорій
  • Привід: На вечерю

Бутерброди з фореллю

якщо ви плануєте подати бутерброди з фореллю, то її можна засолити самостійно, так вийде дешевше. Цей простий рецепт підходить для всіх видів червоної риби. Смачно, красиво і дуже корисно.

Ці бутерброди з фореллю, думаю, вам сподобаються, тому що вони просто не можуть не сподобається. Поєднання ніжної солоної риби, сметани і гостреньких каперсів робить смак бутербродів з фореллю дуже оригінальним. Вам, звичайно, необов’язково самим солити рибу, можна купити вже готову слабкосолений форель, вибір зараз величезний. Але коли я сама солю рибку, я можу наробити цілу купу бутербродів, тому що це в кілька разів дешевше! Та й за якість риби я абсолютно спокійна! Цю рибу можна використовувати і для приготування супу. Успіхів і приємного апетиту!

Кількість порцій: 12

Інгредієнти на 12 порцій

  • Філе риби — 1 Кілограм (соління)
  • Сіль — 3 Ст. ложки (соління)
  • Цукор — 2 Ст. ложки ( соління)
  • Чорний перець — 1 Ст. ложка ( соління)
  • Пучок кропу — 1 Штука ( соління)
  • Багет — 1 Штука
  • Сметана — 100 Г
  • Каперси — 30 Г

Покроково

  1. Підготувати філе риби, звільнити її кісток.
  2. Змішати сіль, цукор, перець і половину суміші викласти у форму.
  3. Кріп викласти на суміш.
  4. У форму укласти філе риби і засипте зверху залишилася сумішшю і кропом. Закрити плівкою і залишити в холодильнику на 3-4 дні.
  5. З готового філе змийте водою зайву сіль і кріп.
  6. Готову рибу наріжте тонкими скибочками.
  7. Викладіть рибу на блюдо. подавати її можна просто нарізкою або зробити бутерброди.
  8. Для приготування бутербродів візьмемо сметану, каперси і кріп.
  9. На підсмажені шматочки хліба викладете рибу, сметану, каперси і кріп.
  10. Приємного апетиту!