Бутерброди з ікрою «Божа корівка»

Покроковий рецепт бутербродів з ікрою «Божа корівка» з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Закуски, Закуски з риби
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Особливості: Рецепт для вегетаріанської дієти
  • Час підготовки: 13 хвилин
  • Час приготування: 52
  • Кількість порцій: 3 порції
  • Кількість калорії: 119 кілокалорій
  • Привід: На свято, На Новий рік

Бутерброди з ікрою Божа корівка

Бутерброди з ікрою — невід’ємна частина святкових столів, їх можна зробити будь-якої форми, з будь-яким змістом , але з них завжди починається свято, за ними рука тягнеться за інерцією…

Інгредієнти на 3 порції

  • батон — 1 шт.
  • ікра червона (банку) — 1 шт.
  • кріп, зелень (150) — г г
  • вершковий сир (200) — р г
  • масло вершкове (200) — г г

Покроково

  1. Вирізаємо з батона акуратні кружечки і подпекаем їх у жаровій шафі до хрусткої скоринки. Змішуємо в блендаре вершковий сир з маслом і кропом. Намазуємо наші хлібні кружечки цією масою зверху і з боків. Прикрашаємо їх червоною ікрою, а боки кропом. Подаємо в центр столу.