Бутерброди «Черепашки з чорним перлами»

Покроковий рецепт бутербродів «Черепашки з чорним перлами» з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Закуски, бутерброди Канапе і
  • Складність рецепту: Непростий рецепт
  • Особливості: Рецепт для вегетаріанської дієти
  • Час підготовки: 7 хвилин
  • Час приготування: 43
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 220 кілокалорій
  • Привід: На природу, На сніданок, На свято

Бутерброди Черепашки з чорним перлами

Смачні бутерброди у вигляді черепашок з перлами відмінно підійдуть для пікніка біля моря і не тільки!

Інгредієнти на 4 порції

  • Молоко — 100 мл
  • Масло рослинне — 50 мл
  • Дріжджі (сухі швидкодіючі) — 1 ч. л.
  • Цукор — 1 ч. л.
  • Яйце (в тісто — 1 шт. для начинки — 3 шт. ) — 4 шт.
  • Сіль — 1/1, ч. л.
  • Борошно (ємність склянки 200 мл ) — 2,5 скл.
  • Яєчний жовток — 1 шт.
  • Печінка тріски — 220 г
  • Цибуля зелена
  • Кунжут (насіння)
  • Оливки (для прикраси)

Покроково

  1. В теплому молоці розчиняємо дріжджі з цукром, потім додаємо яйце, рослинне масло, сіль і борошно, замішуємо тісто.
  2. Тісто кладемо в глибоку чашку, накриваємо і ставимо в тепле місце на 40 хвилин.
  3. Приготуємо начинку для бутербродів. Печінка тріски за необхідності розім’яти виделкою, зелену цибулю дрібно нарізати, яйця відварити круто, очистити, подрібнити і трохи посолити.
  4. Змішуємо печінка тріски з подрібненою цибулею.
  5. За 40 хвилин тісто має збільшиться в об’ємі в 2-2,5 рази.
  6. тісто ділимо на 9 рівних частин, формуємо з тіста кульки, будемо пекти булочки невеликого розміру.
  7. Потім кожен кульку з тіста трохи притискаємо і залишаємо на 15 хвилин.
  8. Далі деко змащуємо олією, викладаємо заготовки булочок на деко. Заготовки булочок змащуємо яєчним жовтком і посипаємо кунжутом.
  9. Випікаємо булочки в духовці при температурі 170-190 градусів 20-25 хвилин (в залежності від духовки).
  10. Потім готові булочки охолодити.
  11. У кожної булочки надрізати верхівку. Я вставила шпажки, щоб вам показати, як це буде виглядати.
  12. Видалити м’якуш тільки в нижній частині кожної булочки.
  13. Спочатку фаршируємо порожнисті булочки печінкою тріски з цибулею.
  14. Потім подрібненими яйцями, тепер бутерброд у вигляді раковини прочинився без шпаг.
  15. Прикрашаємо маслинами. Бутерброди Черепашки з чорним перлами готові!
  16. Приємного апетиту! Гарного відпочинку!