Бутерброд з ковбасою і огірками

Покроковий рецепт сендвіча з ковбасою і огірками з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Закуска
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Технологія приготування: Без термообробки
  • Час підготовки: 14 хвилин
  • Час приготування: 15 хв
  • Кількість порцій: 1 порція
  • Кількість калорії: 169 кілокалорій
  • Привід: Сніданок, Полуденок

Бутерброд з ковбасою і огірками

Простий рецепт сендвіча з ковбасою і огірками домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 15 хв. Містить всього 169 кілокалорій.

Інгредієнти на 1 порція

  • 2 тонких скибочки ковбаси
  • 2 шматка цільнозернового хліба
  • 1 невеликий хрусткий огірочок
  • 2 ст. л. м’якого сиру
  • 2 гілочки кропу
  • 1,5 ч. л. оливкової олії

Покроково

  1. Дуже дрібно порубаєте листочки кропу (видаліть стебла), змішайте з сиром і оливковою олією.
  2. Огірок наріжте дуже тонко, трохи по діагоналі, щоб вийшли овали, посоліть.
  3. Змастіть обидва шматка хліба з одного боку сирною намазкой, на неї покладіть скибочки огірка, потім ковбасу.
  4. З’єднайте шматки хліба начинкою всередину, трохи притисніть і покладіть в пакет для бутербродів. Сендвіч бажано з’їсти протягом 3 год без холодильника та протягом 12 год з холодильником.