Бутерброд з огірком і крес-салатом

Покроковий рецепт сендвіча з огірком і крес-салатом з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Сендвічі
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 13 хвилин
  • Час приготування: 50 хвилин
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 210 кілокалорій

Бутерброд з огірком і крес-салатом

Простий рецепт сендвіча з огірком і крес-салатом домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 50 хвилин. Містить всього 210 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • Сіль за смаком
  • Огірки 125 г
  • Крес — салат ? пучка
  • Майонез 1 столова ложка
  • масло Вершкове 30 г
  • Білий хліб 8 шматків

Покроково

  1. Наріжте 16 тоненьких шматочків огірка для прикраси.
  2. Загорніть їх у прозору плівку і покладіть в холодильник.
  3. Зріжте шкірку з огірків. Наріжте їх тоненькими кружальцями. У маленькій мисці перемішайте шматочки огірка з сіллю і дайте постояти 30 хвилин. Зрідка перемішуйте.
  4. Видаліть стебла салату. Залиште 16 маленьких листочків для прикраси. Загорніть їх у прозору плівку і покладіть в холодильник. Дрібно нарубаєте листя і змішайте з майонезом.
  5. Зріжте кірку у хліба. Намажте маслом одну сторону кожного шматка.
  6. Відіжміть рукою підсолені шматочки огірків. Обсушіть.
  7. На 4 шматки хліба намажте суміш з салатом. Зверху покладіть шматочки огірка, а поверх залишився хліб, наріжте кожен шматочок на чотири частини по діагоналі.
  8. Перед подачею на стіл прикрасити огірками і салатом.