Бутерброд з смаженою ковбасою

Покроковий рецепт бутерброда з смаженою ковбасою з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Бутерброди
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Час підготовки: 16 хвилин
  • Час приготування: 10 хв
  • Кількість порцій: 1 порція
  • Кількість калорії: 303 кілокалорій
  • Привід: На сніданок

Бутерброд з смаженою ковбасою

Спробуйте бутерброди з смаженою ковбасою. Вони служать відмінним сніданком і закускою до фуршету. Ковбаса для бутербродів трохи обсмажується.

Бутерброди з ковбасою виходять дуже ситними. Не варто мазати скибочки хліба з вершковим маслом, ковбаса, після прожарювання, виходить досить жирненькой. А помідор просочить хліб своїм соком. Зробіть собі такі бутерброди з ковбасою на роботу або в школу дітям. Насолоджуйтеся.

Кількість порцій: 1-2

Інгредієнти на 1 порція

  • Ратсительное олію — 2 Ст. ложки
  • Скибочки ковбаси — 2-3 Штук
  • Помідор — 1 Штука
  • Скибочки хліба — 2 Шт.

Покроково

  1. Розігрійте в сковороді рослинне масло.
  2. Обсмажте скибочки ковбаси з обох сторін.
  3. Наріжте помідори гуртками. На скибочку хліба викладете ковбасу, а зверху помідор. Другий бутерброд з ковбасою можете зробити в зворотній послідовності, спочатку помідори, а потім ковбаса. Приємного апетиту.