Бутерброд з тунцем, гуакамоле і салатом

Покроковий рецепт сендвіча з тунцем, гуакамоле і салатом з фото.

  • Національна кухня: Американська кухня
  • Тип страви: Салати
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Особливості: Рецепт для вегетаріанської дієти
  • Технологія приготування: Сирим
  • Нам знадобиться: Гриль
  • Час підготовки: 9 хвилин
  • Час приготування: 15 хвилин
  • Кількість порцій: 6 порцій
  • Кількість калорії: 132 кілокалорій
  • Привід: 3 години

Бутерброд з тунцем, гуакамоле і салатом

Смачний, поживний і корисний перекус можна приготувати за лічені хвилини. Ділимося смачним рецептом.

Інгредієнти на 6 порцій

  • Ба 2 шт.
  • Консервований тунець в оливковій олії 140 г
  • Гуакамоле 4 ст. л.
  • Латук за смаком

Покроково

  1. багет Розрізати уздовж навпіл.
  2. з банки з тунцем злити масло і перекласти рибу в миску. Додати гуакамоле і добре перемішати.
  3. На нижні частини багета намазати рибну масу, покласти 2 листи салату і накрити верхніми половинками багета. Готове.