Бутерброд з яйцем в мікрохвильовці

Покроковий рецепт бутерброда з яйцем в мікрохвильовці з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Бутерброди
  • Складність рецепту: Дуже простий рецепт
  • Час підготовки: 13 хвилин
  • Час приготування: 10 хв
  • Кількість порцій: 10 порцій
  • Кількість калорії: 198 кілокалорій
  • Привід: На сніданок

Бутерброд з яйцем в мікрохвильовці

Секрет цих бутербродів полягає в тому, що кожний інгредієнт (крім хліба) запікається в мікрохвильовці, а не весь бутерброд цілком.

Бутерброди — моє улюблене ласощі! Можу з’їсти відразу десять. Хоча, дивлячись яких. Є дуже ситні, наїмся двома. До їх числа відноситься і цей бутерброд з яйцем в мікрохвильовці. Процес його приготування схожий з приготуванням цілого страви, головного. Спочатку збити, потім запекти, і нехай тільки в мікрохвильовці! Зате як смачно і апетитно виходить. Подобається всім домашнім. До сніданку підходить ідеально. Ділюся рецептом, а ви ділитеся враженнями.

Кількість порцій: 1-2

Інгредієнти на 10 порцій

  • Яйця — 2 Шт.
  • Твердий сир — 2 Скибочки
  • Бекон — 4 Скибочки
  • Хліб — 2 Скибочки

Покроково

  1. Розділіть білки від жовтків.
  2. Над знадобляться тільки білки. Поставте їх у мікрохвильову піч на хвилину (хоча це залежить від потужності мікрохвильовки, головне, щоб вони згорнулися і стали білої однорідною масою). Як тільки вони приготуються, дістаньте з мікрохвильовки і відразу покладіть на них шматочок сиру, щоб він розплавився на ще гарячих білках.
  3. На тарілку викладіть паперову серветку, покладіть зверху скибочки бекону. Запікайте в мікрохвильовці 4-5 хвилин. Весь жир, який буде сходити з бекону, вбереться в серветку і не потрапить вам на бутерброд.
  4. На скибочку хліба укладіть спочатку білки з сиром, потім бекон. Зверху накрийте другим скибочкою хліба. Ваш бутерброд з яйцем в мікрохвильовці готовий!