Біла риба з копченим лососем

Покроковий рецепт білої риби з копченим лососем з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Основні страви
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 16 хвилин
  • Час приготування: 30 хвилин
  • Кількість порцій: 8 порцій
  • Кількість калорії: 259 кілокалорій

Біла риба з копченим лососем

Простий рецепт білої риби з копченим лососем домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 30 хвилин. Містить всього 259 кілокалорій.

Інгредієнти на 8 порцій

  • Філе камбали 8 штук
  • Копчений лосось 100 г
  • цибуля Ріпчаста 1 головка
  • Оцет 2 столові ложки
  • Біле сухе вино 300 мл
  • Сметана 200 г
  • Рибний бульйон 200 мл
  • Базилік за смаком

Покроково

  1. Філе камбали промити, посолити, поперчити, викласти зверху тонкі скибочки лосося і скласти навпіл.
  2. Цибуля дрібно порізати, обсмажити, додати оцет і вино. Варити, поки суміш не зменшиться приблизно вдвічі. Влити бульйон, викласти рибу в отриману суміш і варити п’ятнадцять хвилин.
  3. Рибу дістати з соусу, покласти в тепле місце. У бульйон додати сметану і довести суміш до кипіння. Посолити, поперчити і додати базилік. Полити рибу отриманим соусом і подавати.

Можна використовувати будь базилік, як сухий, так і свіжий.