Біла риба з соусом з кукурудзи, авокадо, лайма і базиліка

Покроковий рецепт білої риби з соусом з кукурудзи, авокадо, лайма і базиліка з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Основні страви
  • Складність рецепту: Непростий рецепт
  • Час підготовки: 8 хвилин
  • Час приготування: 30 хвилин
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 675 кілокалорій

Біла риба з соусом з кукурудзи, авокадо, лайма і базиліка

Простий рецепт білої риби з соусом з кукурудзи, авокадо, лайма і базиліка домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 30 хвилин. Містить всього 675 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • Качани кукурудзи 2 штуки
  • Червоний цибуля 1 штука
  • Авокадо 200 г
  • Помідори черрі 300 г
  • Червоний винний оцет 1 столова ложка
  • Свіжовичавлений сік лайма 1 столова ложка
  • Оливкова олія 2,5 столові ложки
  • Подрібнене листя базиліка 2 столові ложки
  • Сіль за смаком
  • Мелений чорний перець за смаком
  • масло Вершкове 2 столові ложки
  • Філе білої риби 4 шматка

Покроково

  1. Змішайте кукурудзу, червона цибуля, авокадо, помідори, оцет з червоного вина сік лайма, 1 ? ст. л. оливкової олії і базилік в мисці середнього розміру. Посоліть і поперчіть.
  2. Посоліть і поперчіть рибу. Розтопити вершкове масло у великій сковорідці на середньому вогні і додайте залишки оливкової олії. Масло має зашипеть.
  3. Покладіть шматочки риби шкіркою вниз і готуйте 3-5 хвилин до золотистої скоринки, акуратно натискаючи на рибу лопаткою, щоб вона добре стосувалася сковороди. Якщо шкірка риби з працею відділяється лопаткою, продовжуйте готувати, поки вона не стане легко відділятися.
  4. Переверніть рибу і готуйте ще 2-3 хвилини до готовності.
  5. Перекладіть рибу на тарілки, зверху покладіть соус і подавайте до столу.