Біла риба, маринована в текілі з лаймом

Покроковий рецепт білої риби, маринованої в текілі з лаймом з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Закуска
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Особливості: Рецепт для пескетарианской дієти
  • Технологія приготування: Жарка, Маринування
  • Нам знадобиться: Блендер
  • Час підготовки: 14 хвилин
  • Час приготування: 1 год
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 122 кілокалорій
  • Привід: Обід, Пікнік, Вечеря

Біла риба, маринована в текілі з лаймом

Простий рецепт білої риби, маринованої в текілі з лаймом домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 1 ч. Містить всього 122 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • сік 2-3 лаймів
  • 100 мл текіли
  • 100 мл свіжовичавленого апельсинового соку
  • 3 ст. л. оливкової олії
  • 5-6 зубчиків часнику
  • пучок кінзи
  • 500 г філе білої риби
  • свіжий зелений салат
  • кукурудзяні коржі

Покроково

  1. В чаші блендера змішати до однорідності сік 2-3 лаймів, 100 мл текіли, 100 мл свіжого апельсинового соку, 2-3 ст. л. оливкової олії, 5-6 зубчиків часнику, пропущеного через прес, і дрібно нарізаний маленький пучок кінзи.
  2. Середніми шматочками наріжте 500 г філе білої риби – морського
  3. окуня або судака. Змішайте рибу з маринадом і залиште на 1 ч. Злийте залишки маринаду.
  4. Обсмажте рибу на розпеченій сковороді на оливковій олії, 3 хв.
  5. Корж збризніть оливковою олією, соком лимона і апельсина. Викладіть рибу і додайте улюблений свіжий зелений салат. Поверніть коржі і подавайте.

Краще всього для начинки з риби, маринованої в текілі, підходять кукурудзяні коржі.