Білковий омлет з креветками та козячим сиром

Покроковий рецепт білкового омлету з креветками та козячим сиром з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Друга страва
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 13 хвилин
  • Час приготування: 30 хв
  • Кількість порцій: 7 порцій
  • Кількість калорії: 253 кілокалорій

Білковий омлет з креветками та козячим сиром

Простий рецепт білкового омлету з креветками та козячим сиром домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 30 хв. Містить всього 253 кілокалорій.

Інгредієнти на 7 порцій

  • холодноводні Креветки в/м (очищені) – 100 г
  • масло вершкове – 2 ст. л.
  • сіль – за смаком
  • кріп – кілька гілочок
  • молоко – 4 ст. л.
  • козячий сир – 50 г
  • яйце (білок) – 4 шт.

Покроково

  1. Креветки розморозити.
  2. яєчні білки з сіллю в міцну піну. Поступово, не перестаючи збивати, додати до білків молоко.
  3. Кріп подрібнити і ввести в білки. Акуратно перемішати.
  4. Розігріти на сковороді вершкове масло. Вилити білкову масу на сковороду і готувати омлет під кришкою на середньому вогні 3 хвилини. Перевернути.
  5. омлет Посипати козячим сиром, на половину омлету викласти креветки і згорнути омлет навпіл. Прогріти під кришкою 2 хвилини.
  6. Подавати омлет з свіжою зеленню, сезонними овочами і тостами.