Білковий омлет

Покроковий рецепт білкового омлету з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Запіканки і омлети
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 11 хвилин
  • Час приготування: 10 хв
  • Кількість порцій: 2 порції
  • Кількість калорії: 191 кілокалорій

Білковий омлет

Чудово ніжний, що тане в роті омлет зі свіжою зеленню.

Білковий омлет виходить дуже ніжний, так і тане в роті. Його можна не тільки смажити, а й приготувати в пароварці або в духовці. По часу вийде трохи довше, але тоді він буде ще корисніше.

Іноді виникаємо питання, куди дівати білки? На розум приходить тільки безе, але на його приготування йде багато часу, а що ж робити, якщо часу немає? Пропоную вам приготувати дуже легке, але дуже смачне і ніжне блюдо.

Інгредієнти на 2 порції

  • Яєчні білки-4 шт.
  • Молоко (вершки) 3 стіл. л.
  • Зелень за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Рослинна олія 2 стіл. л.

Покроково

  1. Для приготування омлету нам знадобиться зовсім небагато часу. Для початку вимиємо, обсушим і наріжемо зелень. У білки додаємо дрібку солі і збиваємо веньчиком або міксером до легкої піни. До білків додаємо зелень, мелений чорний перець і молоко, все акуратно і швиденько перемішуємо. Смажимо на розігрітій з рослинним маслом сковороді по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки. Приємного апетиту!