Білуга разварная

Покроковий рецепт білуги разварной з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Страви з рибою і морепродуктами
  • Складність рецепту: Складний рецепт
  • Час підготовки: 8 хвилин
  • Час приготування: 39
  • Кількість порцій: 5 порцій
  • Кількість калорії: 77 кілокалорій

Білуга разварная

Простий рецепт білуги разварной домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 39. Містить всього 77 кілокалорій.

Інгредієнти на 5 порцій

  • (старовинний рецепт російської кухні)
  • Видати: 800 р – 1 кг білуги, 4 цибулини, по 1 шт. різних коріння, половину пляшки вина, 2 ложки борошна, 5 маринованих грибів.
  • Шматок свіжої білуги кладуть в каструлю разом з рубаним луком і різаними корінням, додають перець і біле столове вино навпіл з бульйоном і варять під кришкою до готовності. Розрізають білугу на рівні шматочки, укладають їх на блюдо і обливають таким соусом: до бульйону, в якому варилася риба, додають борошно, каперси і мариновані шинковані гриби; кип’ятять.
  • Оцініть рецепт:
  • (Голосів: 5)
  • function setRecipeVotes(vote)
  • {
  • jQuery. ajax({
  • type: GET
  • url: /rvote/recipevoteadd. php
  • data: {recipe_id : 513, mode: addvote, vote: vote}
  • cache: false
  • success: function(html) {
  • jQuery(#recipevote). html(html). show(slow);
  • }
  • });
  • }
  • Додати до «Обраного»
  • function radd()
  • {
  • jQuery. ajax({
  • type: GET
  • url: /my/radd. php
  • data: {rid : 513}
  • cache: false
  • success: function(html) {
  • jQuery(#myradd). html(html). show(slow);
  • }
  • });
  • setTimeout(function () {
  • $(#mynum). load(/my/mynum. php, {rid: 513});
  • }, 1000);
  • }
  • setTimeout(function () {
  • $(#myradd). load(/my/rbtadd. php?rid=513);
  • }, 2000);
  • Взяти в телефон або планшет на кухню:
  • { items: [{
  • id: 56 bab37992 e79142091106 ea
  • url: /img6/qr — code — poster — big. jpg
  • fileName qr — code — poster — big. jpg
  • origFileName: qr — code — poster — big. jpg
  • width: 500
  • height: 333
  • size: 75060
  • назва:
  • type: image
  • }] }

Покроково

  1. (старовинний рецепт російської кухні) Видати: 800 р – 1 кг білуги, 4 цибулини, за 1 шт.
  2. різних коріння, половину пляшки вина, 2 ложки борошна, 5 маринованих грибів. Шматок свіжої білуги кладуть в каструлю разом з рубаним луком і різаними корінням, додають перець і біле столове вино навпіл з бульйоном і варять під кришкою до готовності.
  3. Розрізають білугу на рівні шматочки, укладають їх на блюдо і обливають таким соусом: до бульйону, в якому варилася риба, додають борошно, каперси і мариновані шинковані гриби; кип’ятять.