Білі гриби з смаженої перепілкою

Покроковий рецепт білих грибів з смаженої перепілкою з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Основні страви
  • Складність рецепту: Непростий рецепт
  • Час підготовки: 17 хвилин
  • Час приготування: 30 хвилин
  • Кількість порцій: 2 порції
  • Кількість калорії: 478 кілокалорій

Білі гриби з смаженої перепілкою

Простий рецепт білих грибів з смаженої перепілкою домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 30 хвилин. Містить всього 478 кілокалорій.

Інгредієнти на 2 порції

  • Білі гриби 200 г
  • Перепілка 2 штуки
  • Чорнослив 50 г
  • Біле сухе вино-50 мл
  • Цукор 10 г
  • Крохмаль 1 г
  • Картопля 2 шт.
  • Розмарин 1 стебло
  • Часник 2 зубчики
  • Листя шавлії 2 штуки
  • Оливкова олія ? столової ложки
  • Мелений чорний перець за смаком
  • Сіль за смаком

Покроково

  1. Для соусу викласти чорнослив в сотейник, залити вином, додати 50 мл води і цукор, трохи посолити, довести до кипіння і варити двадцять хвилин. Процідити через сито. Додати загустіння крохмаль.
  2. Білі гриби нарізати великими шматками. М’ясо перепелиці зняти з каркаса, але ноги залишити як є. Розрізати птицю на чотири частини.
  3. Картоплю відварити протягом п’яти хвилин. Розрізати кожну картоплину на чотири частини.
  4. Обсмажити картопляні часточки і перепілку на оливковій олії з розмарином, часником і шавлією до золотистої скоринки. Після того як перепілка буде перегорнуто на іншу сторону, додати на сковороду білі гриби. Посолити, поперчити.
  5. Викласти перепілку з картоплею на тарілки і додати соус.