Бісквітні оладки

Покроковий рецепт бісквітних оладок з фото.

  • Національна кухня: Європейська кухня
  • Тип страви: Десерти і випічка
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 11 хвилин
  • Час приготування: 20 хв
  • Кількість порцій: 2 порції
  • Кількість калорії: 164 кілокалорій
  • Привід: Десерт, сніданок

Бісквітні оладки

Ризикну запропонувати ще один рецепт оладок…

Здавалося б, банальні оладки, ну що в них особливого?

Але тут свою роль відіграє смак… ніжний, танучий, такий бісквітний і зовсім не забитий. Такі оладки завжди будуть до речі. Їх можна подати до сніданку або як десерт на обід або вечерю.

Незважаючи на те, що у складі жирні вершки, замість звичного нам кефіру, оладки зовсім не «важкі», навпаки, можна сміливо робити подвійну порцію, зайвого не буде.

Обов’язково подайте до оладушкам соус: шоколадний, карамельний або просто ароматний і запашний мед, не забудьте і про улюблене варення.

У будь-якому випадку, це ще один рецепт, який доставить вам задоволення і стане одним з ваших улюблених.

Інгредієнти на 2 порції

  • Масло вершкове 20 г
  • Борошно пшеничне 90 г
  • Розпушувач 5 г
  • Цукор 25 г
  • Цукор ванільний 5 г
  • Вершки 100 мл
  • Сіль 1 щіпка
  • Яйця курячі 3 шт.

Покроково

  1. Вам знадобиться: курячі яйця, борошно, жирні вершки (30%), цукор, розпушувач, сіль, ванілін, масло вершкове.
  2. Змішайте вершки, одне яйце, цукор, сіль і ванілін.
  3. Додайте борошно і розпушувач. Перемішайте.
  4. З решти двох яєць, відокремте білки від жовтків. Білки збийте в піну.
  5. масло розтопіть.
  6. Додайте в тісто білки і дві столові ложки вершкового масла. Добре перемішайте.
  7. Змастіть сковороду невеликою кількістю розтопленого вершкового масла. Викладіть на неї столовою ложкою оладки.
  8. Смажте з кожного боку до золотистого кольору.