Бісквітні тістечка із заварним кавовим кремом

Покроковий рецепт бісквітних тістечок з заварним кавовим кремом з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Випічка, Рецепти тістечок
  • Складність рецепту: Нескладний рецепт
  • Особливості: Рецепт для вегетаріанської дієти
  • Час підготовки: 13 хвилин
  • Час приготування: 53
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 193 кілокалорій
  • Привід: На свято, На день народження, До чаю

Бісквітні тістечка із заварним кавовим кремом

Дуже смачне тістечко — зверху мармурове, з приємною кавовій ноткою і незвичайним ароматом. Готується зовсім просто!

Інгредієнти на 4 порції

  • Яйця — 4 шт.
  • Цукор (в тісто-150 г, крем — 70 м) — 220 г
  • Борошно (в тісто -150 г, крем — 60 м) — 210 г
  • Розпушувач — 10 г
  • Ванілін — 0,5 пакет.
  • Какао — порошок — 1,5 ст. л.
  • Сіль (щіпка)
  • Жовтки — 2 шт.
  • Вершки — 0,5 скл.
  • Масло вершкове — 50 г
  • Кава розчинна — 1,5 ст. л.

Покроково

  1. Яйця збити з сіллю і цукром в пишну масу. Продовжуючи збивати, додати ванілін, просіяне борошно і розпушувач.
  2. 1/1, тесту помістити в інший посуд, додати какао, добре розмішати.
  3. Біле тісто вилити на деко, застелене пергаментом, розрівняти. Ложкою зверху розкласти шоколадне тісто.
  4. Зубочисткою або шпажкою довільно зробити візерунки на тесті.
  5. Випікати бісквіт при 180 градусах до сухої сірники.
  6. Зняти папір і дати бісквіту охолонути. Поки бісквіт остигає, приготувати крем. Жовтки збити з цукром до білої маси, додати борошно, вершки, вершкове масло. Добре перемішати. Поставити на вогонь, довести до кипіння, додати каву. Варити крем до загустіння, постійно заважаючи ложкою.
  7. Бісквіт порізати квадратами, кожен змастити кремом (щоб мармуровий малюнок виявився нагорі) і з’єднати по 2 квадрата. Дати тістечок трохи просочитися і подавати до столу! Приємного апетиту!