Бісквіт з зефіром в мультиварці

Покроковий рецепт бісквіта з зефіром в мультиварці з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Випічка, Солодка випічка
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 17 хвилин
  • Час приготування: 24
  • Кількість порцій: 5 порцій
  • Кількість калорії: 37 кілокалорій
  • Привід: Для мультиварки, До чаю

Бісквіт з зефіром в мультиварці

Смачний, повітряний бісквіт послужить відмінною основою для торта. Бісквіт можна приготувати і в духовці.

Інгредієнти на 5 порцій

  • Яйце (для бісквіта) — 3 шт.
  • Ряжанка (для бісквіта) — 250 мл
  • Сметана (для бісквіта) — 3 ст. л.
  • Цукор (для бісквіта) — 200 г
  • Розпушувач (для бісквіта) — 3 ч. л.
  • Борошно (для бісквіта) — 320 г
  • Зефір (для бісквіта) — 6 шт.
  • Ванільний цукор (для бісквіта) — 1 пакет.
  • масло Вершкове (для змащування чаші) — 20 г

Покроково

  1. Яйця збити з цукром до збільшення об’єму в три рази. Додати ванільний цукор і збивати до зникнення крупинок. У суміш додати ряжанку і сметану. Збивати протягом однієї хвилини.
  2. Борошно з розпушувачем акуратно вмішати в тісто за допомогою лопатки.
  3. В останню чергу вмішати дрібно нарізаний зефір.
  4. Змастити вершковим маслом чашу мультиварки і вилити в неї тісто. Випікати в режимі «Випічка» 65+20 хвилин.
  5. Після звукового сигналу мультиварку вимкнути, але кришку не відкривати ще 10 хвилин. Вийняти бісквіт з мультиварки за допомогою контейнера для пароварки.
  6. Приємного апетиту!