Бісквіт з кавою і мигдалем

Покроковий рецепт бісквіта з кавою і мигдалем з фото.

  • Національна кухня: Українська кухня
  • Тип страви: Десерти і випічка
  • Складність рецепту: Непростий рецепт
  • Нам знадобиться: Духовка
  • Час підготовки: 10 хв
  • Час приготування: 55 хв
  • Кількість порцій: 8 порцій
  • Кількість калорії: 159 кілокалорій
  • Привід: Десерт

Бісквіт з кавою і мигдалем

Це прекрасний рецепт для любителів кави. Бісквіт виходить ніжним, вологим, з начинкою та хрусткою чудовим ароматом кави. Кава можете використовувати свій улюблений.

Мені подобається бісквіт як теплим, так і охолодженим. В кожному разі він по-своєму гарна. На мій погляд, це дуже цікавий варіант для десерту. Спробуйте і оцініть.

Інгредієнти на 8 порцій

  • Для тесту
  • Масло вершкове 175 г
  • Борошно пшеничне 200 г
  • Розпушувач 1 ч. л.
  • Цукор 150 г
  • Сіль екстра 1 щіпка
  • Яйця курячі 3 шт.
  • Для начинки
  • Кава розчинна 15 г
  • Мигдальні пелюстки 50 г
  • Цукор коричневий 50 г
  • Для просочення
  • Вода кип’ячена 50 мл
  • Кава розчинна 3 ч. л.

Покроково

  1. Для приготування бісквіту з кавою і мигдалем візьмемо борошно, яйця, цукор, масло вершкове розм’якшене, розпушувач, цукор коричневий, мигдальні пелюстки, кава еспрессо сухий, розчинну каву, воду, сіль.
  2. Для начинки змішуємо мигдальні пелюстки, коричневий цукор і каву еспресо.
  3. В чаші міксера збиваємо розм’якшене вершкове масло.
  4. Додаємо до нього цукор і збиваємо до зміни кольору маси.
  5. Не припиняючи збивати, додаємо по одному яйця. Вони повинні бути кімнатної температури.
  6. Всипаємо, просіяне з розпушувачем борошно. Замішуємо тісто з консинстенции як густа сметана.
  7. вистилаємо Форму для випічки пергаментним папером і виливаємо частину тесту.
  8. Висипаємо більшу частину начинки.
  9. Виливаємо тісто, посипаємо рештою начинкою. Зверху можна прикрасити чистими пелюстками мигдалю.
  10. Випікаємо при температурі 180°С 30 хвилин. Готовий бісквіт виймаємо з духовки і залишаємо на 10 хвилин у формі.
  11. Заварюємо кави і охолоджуємо. Можна використовувати будь-яку іншу речовину.
  12. Злегка остиглий бісквіт просочуємо кави.
  13. Виймаємо з форми і подаємо. Приємного чаювання!