Бісквіт з какао, корицею і чорною смородиною в мультиварці

Покроковий рецепт бісквіта з какао, корицею і чорною смородиною в мультиварці з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Випічка і десерти
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 13 хвилин
  • Час приготування: 1 година 30 хвилин
  • Кількість порцій: 8 порцій
  • Кількість калорії: 199 кілокалорій

Бісквіт з какао, корицею і чорною смородиною в мультиварці

Простий рецепт бісквіта з какао, корицею і чорною смородиною в мультиварці домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 1 годину 30 хвилин. Містить всього 199 кілокалорій.

Інгредієнти на 8 порцій

  • Пшеничне борошно 110 г
  • Какао-20 г
  • Цукор 150 г
  • Розпушувач ? чайної ложки
  • Яйце куряче 3 штуки
  • Смородина 2 склянки
  • масло Вершкове 10 г
  • Кориця за смаком

Покроково

  1. Змастіть форму мультиварки вершковим маслом. В духовці у формі теж можна приготувати. Дно посипте форми цукром — 1 столова ложка.
  2. 3 яйця збити міксером, всипати тонкою цівкою цукор, продовжуючи збивати до піків. Час збивання 10 хвилин.
  3. Змішайте какао, корицю, борошно і розпушувач. Акуратно вмішайте сипучі інгредієнти малими порціями ложкою зверху вниз у збиті яйця.
  4. 1 склянку ягід акуратно змішайте з замішаним тестом, не руйнуючи збиту пухкої консистенції.
  5. Вилити тісто у форму. зверху посипати склянкою ягід.
  6. В мультиварці випікати в режимі «випічка» — 1 годину.
  7. В духовці спочатку 15 хвилин при температурі -120 р. Потім 45 хвилин при температурі 150 р. Діставати по готовності.