Бісквіт з мигдалем «Гарячий шоколад»

Покроковий рецепт бісквіта з мигдалем «Гарячий шоколад» з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Випічка і десерти, Шоколадний торт
  • Складність рецепту: Нескладний рецепт
  • Час підготовки: 10 хвилин
  • Час приготування: 1 год
  • Кількість порцій: 10 порцій
  • Кількість калорії: 433 кілокалорій

Бісквіт з мигдалем «Гарячий шоколад»

Простий рецепт бісквіта з мигдалем «Гарячий шоколад» домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 1 годину. Містить всього 433 кілокалорій.

Інгредієнти на 10 порцій

  • Пшеничне борошно 2 склянки
  • Цукор 2 склянки
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Сода 1,5 чайні ложки
  • Розпушувач 1,5 чайні ложки
  • Какао — порошок 6 столових ложок
  • Молоко 1 склянку
  • Мигдаль 50 г
  • Рослинна олія ? склянки
  • Окріп 1 склянку
  • Ванілін за смаком

Покроково

  1. Збити яйця з цукром, додати молоко і рослинне масло, перемішати.
  2. Мигдаль підсмажити на сухій сковороді, прибрати лушпиння, перемолоти і змішати з усіма сухими інгредієнтами, далі порціями змішуємо з рідкою масою, добре перемішуємо.
  3. Додати склянку окропу і розмішати.
  4. Деко змастити вершковим або рослинним маслом. Папір для випічки НЕ використовувати!
  5. Випікати 40-45 хвилин при 160°C.
  6. Тісто можна розділити на 3-4 коржа і просочити улюбленим кремом.