Бісквіт на лимонад

Покроковий рецепт бісквіта на лимонад з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Випічка, Бісквіт
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 16 хвилин
  • Час приготування: 3 год
  • Кількість порцій: 5 порцій
  • Кількість калорії: 160 кілокалорій

Бісквіт на лимонад

Бісквіт на лимонад в мультиварці виходить пишним, ідеально круглої форми і є основою для нескінченної кількості тортів. Готується дуже легко, подобається всім, так що спробуйте!

Готуємо бісквітне тісто з лимонадом і випікаємо в мультиварці. Завдяки компонентам лимонаду (лимонної кислоти і бульбашок) бісквіт виходить пишним, легко пропитывающимся будь-яким джемом або вершками.

Кількість порцій: 5-7

Інгредієнти на 5 порцій

  • Борошно — 3 Склянки (біла пшенична, без гірки)
  • Масло — 1 Склянку (соняшникова рафінована)
  • Цукор — 1,5 Склянки (можна взяти трохи менше, якщо солодкий лимонад)
  • Лимонад — 1 Склянка (спрайт, ситро, лимонний, дюшес)
  • Сода — 1 Чайна ложка
  • Яйця — 4 Штуки

Покроково

  1. Збиваємо яйця з цукром до легкої піни (в даному рецепті густа піна не важлива).
  2. В яєчно — цукрову суміш вливаємо ще дві склянки рідин — лимонад і масло. Лимонад я беру сильногазований зі щойно відкритої пляшки.
  3. Висипаємо відразу всю муку з содою і збиваємо блендером або міксером. Виходить дуже рідке тісто, як манна каша.
  4. Перелити тісто в мультиварочную чашу, змащену маслом, і випікаємо годину і сорок хвилин на режимі «Випічка». Потім вимикаємо мультиварку і 20 хвилин її не чіпаємо. Дістаємо бісквіт з допомогою мультиварочной «сітки» і накриваємо рушником ще хвилин на 15, щоб став м’якше. Ось і весь рецепт, як приготувати бісквіт на лимонад.