Кукурудзяний крем-брюле

Покроковий рецепт кукурудзяного крем-брюле з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Десерти, Крем
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 17 хвилин
  • Час приготування: 55 хв
  • Кількість порцій: 6 порцій
  • Кількість калорії: 306 кілокалорій
  • Привід: Для дітей

Кукурудзяний крем-брюле

Якщо ви хочете здивувати своїх домашніх і гостей незвичайним блюдом, приготуйте ніжний кукурудзяний крем-брюле.Поєднання свіжої кукурудзи і вершкового смаку сиру Пармезан робить це блюдо неймовірно ніжним.

Залишки крем-брюле дуже просто розігріти на наступний день.

Кількість порцій: 6-7

Інгредієнти на 6 порцій

  • качана кукурудзи — 3 Штуки
  • вершків — 2 Чашки
  • великих яйця — 3 Штуки
  • великих яєчних жовтки — 2 Штуки
  • солі — 1/1, Чайних ложки
  • перцевого соусу — 1 Крапля
  • сиру Пармезан — 1 Чашка

Покроково

  1. Попередньо розігріти духовку до 160 градусів. Вийняти зерна з качанів кукурудзи. Довести вершки в каструлі до кипіння, додати кукурудзяні зерна, вимкнути вогонь і дати постояти протягом 10 хвилин.
  2. Перемішати кукурудзяну суміш у блендері або кухонному комбайні до отримання консистенції пюре. Процідити суміш через дрібне сито.
  3. Збити яйця і жовтки, додати невелику кількість вершковою суміші, щоб нагріти яйця.
  4. Перемішати яйця з вершковою сумішшю і перцевим соусом.
  5. Залити суміш у 6 змащених маслом порційних горщиків.
  6. Випікати протягом 30 хвилин, поки маса не загусне. Дістати крем — брюле з духовки і дати охолонути до кімнатної температури.
  7. Посипати тонким шаром сиру зверху.
  8. За допомогою пальника або гриля в духовці зробити золотисто — коричневу скоринку на поверхні страви.