Кукурудзяний крем-суп з каррі і кокосом

Покроковий рецепт кукурудзяного крем-супу з каррі і кокосом з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Супи
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Час підготовки: 20 хвилин
  • Час приготування: 20 хвилин
  • Кількість порцій: 4 порції
  • Кількість калорії: 313 кілокалорій

Кукурудзяний крем-суп з каррі і кокосом

Простий рецепт кукурудзяного крем-супу з каррі і кокосом домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 20 хвилин. Містить всього 313 кілокалорій.

Інгредієнти на 4 порції

  • Курячий бульйон 500 мл
  • Червона паста каррі 150 г
  • Консервована кукурудза 200 г
  • Качани кукурудзи 2 штуки
  • цибуля Ріпчаста 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Рослинна олія 30 мл
  • Червоний перець чилі за смаком
  • Кокос 1 штука

Покроково

  1. Можна взяти готову суміш каррі, але я пропоную зробити її самим, для цього в ступці перемолоти кумін, коріандр, часник, червоний перець чилі, куркума, імбир і рослинне масло, вийде каррі — паста, колір і гостроту можна регулювати кількістю чилі. Якщо берете готову суміш приправ, просто змішайте її з рослинним маслом до консистенції пасти.
  2. В каструльці на кунжутній олії підсмажити поросяти, ягняти моркву і цибулю, додати пасту каррі, обсмажити пару хвилин, додати кукурудзу з банки разом з соком, поросяти, ягняти кокос і курячий бульйон, довести до кипіння і варити 5 хвилин.
  3. Перелити в блендер або прямо в каструлі ручним збити все до практично однорідної консистенції.
  4. З варених качанів зрізати зерна і, не поділяючи їх на окремі зернятка, просто поламати в каструлю до супу.
  5. Сервірувати, прикрасивши зверху тонкими шматочками червоного чилі перцю.

Якщо крем-суп виходить дуже густим, влийте ще курячого бульйону і доведіть до кипіння, перемішавши.

Каррі додайте за смаком, кількість в рецепті вказано на мій смак.