Кукурудзяний крем-суп з креветками

Покроковий рецепт кукурудзяного крем-супу з креветками з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Супи, Крем-суп
  • Складність рецепту: Непростий рецепт
  • Час підготовки: 12 хвилин
  • Час приготування: 30 хв
  • Кількість порцій: 3 порції
  • Кількість калорії: 93 кілокалорій
  • Привід: На обід

Кукурудзяний крем-суп з креветками

Довелося мені в одному з ресторанів спробувати смачний суп, який я вирішила потім повторити вдома. І знаєте, вийшло нітрохи не гірше. Головне — дотримуватися рецептури і всім рекомендаціям.

Ви можете наситити свій організм корисними білками і вуглеводами? з’ївши всього порцію цієї страви. А я поділюся його рецептом. Розповім, як приготувати кукурудзяний крем-суп з креветками. Це американський рецепт. І так, в США роблять і корисні страви, крім горезвісного фастфуду. Обов’язково спробуйте приготувати такий супчик!

Кількість порцій: 3-4

Інгредієнти на 3 порції

  • Кукурудза — 4 Склянки
  • Креветки — 250 Г
  • цибуля Ріпчаста — 1 Штука
  • Картопля — 1 Штука
  • Часник — 3 Зубчики
  • Вода або бульйон — 2 Літри
  • Вершки — 70 Мл
  • Сіль — За смаком
  • Чорний мелений перець — За смаком
  • Петрушка — За смаком
  • Кінза — За смаком
  • Рослинна олія — 2 Ст. ложки

Покроково

  1. Цибулю почистіть і наріжте дрібними кубиками. Підсмажте його в каструлі на олії. Часник подрібніть і додайте до цибулі.
  2. В солоній воді зваріть креветки. Картоплю почистіть і розріжте на кубики. Додайте овоч обсмаження. Потім туди ж всипте 3 склянки кукурудзи.
  3. Влийте 1 літр води до овочів, варіть 15 хвилин. В цей час готові креветки промийте під холодною водою і очистити від панцирів.
  4. Суп перетворіть в пюре за допомогою блендера. Потім поставте його на середній вогонь і варіть, вливши вершки і всипати решту кукурудзу. Також додайте креветки.
  5. Проварити суп хвилин 7, а в самому кінці всипте сіль і спеції. Наріжте зелень, додайте її перед подачею.