Кукурудзяний крем-суп з шафраном

Покроковий рецепт кукурудзяного крем-супу з шафраном з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Супи
  • Складність рецепту: Нескладний рецепт
  • Час підготовки: 12 хвилин
  • Час приготування: 50 хвилин
  • Кількість порцій: 3 порції
  • Кількість калорії: 563 кілокалорій

Кукурудзяний крем-суп з шафраном

Простий рецепт кукурудзяного крем-супу з шафраном домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 50 хвилин. Містить всього 563 кілокалорій.

Інгредієнти на 3 порції

  • Картопля 2 шт.
  • Морква 1 штука
  • кукурудза Консервована 1 банка
  • масло Вершкове 100 г
  • Вершки 20% — ні 200 мл
  • Вода 600 мл
  • Куркума ? чайної ложки
  • Асафетида ? чайної ложки
  • Мелений чорний перець ? чайної ложки
  • Шафран 1 чайна ложка

Покроково

  1. Моркву і картоплю нарізати кубиками, відварити до готовності у воді з вершковим маслом.
  2. За допомогою блендера суп перетерти в пюре, додати кукурудзу, можна з соком або без, знову перетерти, поставити назад на плиту — додати сіль і спеції (крім шафрану), влити вершки — прогріти 5 хвилин, постійно помішуючи, зняти з вогню.
  3. Готову страву посипати тичинками шафрану і подавати зі сметаною.