Кукурудзяний пиріг з сиром та ягодами

Покроковий рецепт кукурудзяного пирога з сиром та ягодами з фото.

  • Національна кухня: Домашня кухня
  • Тип страви: Випічка
  • Складність рецепту: Простий рецепт
  • Особливості: Рецепт для ово-лакто вегетаріанської дієти
  • Час підготовки: 11 хвилин
  • Час приготування: до 1 години
  • Кількість порцій: 6 порцій
  • Кількість калорії: 239 кілокалорій

Кукурудзяний пиріг з сиром та ягодами

Простий рецепт кукурудзяного пирога з сиром та ягодами домашньої кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за до 1 години. Містить всього 239 кілокалорій.

Інгредієнти на 6 порцій

  • Масло вершкове 150 р.
  • Куряче яйце 4 шт.
  • Кукурудзяне борошно 200 г
  • Цукор 160 р.
  • сіль 2 р.
  • Розпушувач тіста 1 ч. ложк
  • Сир 400 г
  • чорна Смородина 300 р.

Покроково

  1. Масло збити з половиною зазначеної в рецепті порції цукру.
  2. Додати 1 яйце, ще раз збити.
  3. Борошно просіяти, додати борошно, розпушувач і маленьку дрібку солі, перемішати.
  4. З’єднати борошно з масляною складової, тісто готове.
  5. Решту цукру, яйця і сир з’єднати і перемішати. Можна додати ванілін при бажанні.
  6. Ягоди, якщо вони заморожені, розморозити і злити з них зайву воду.
  7. Вмішати ягоди в сирну масу.
  8. Викласти тісто у форму і рівномірно розподілити його вологими руками по дну.
  9. Вилити зверху сирну суміш і відправити в розігріту до 180 градусів духовку. Пекти пиріг при цьому температурному режимі хвилин 20, потім зменшити температуру десь до 120 градусів і пекти до готовності, займе це десь 15-20 хвилин. Готовий пиріг з пісочної основою при бажанні можна порізати на печеньки.