Кукурудзяний пиріг з фруктами і горіхами

Покроковий рецепт кукурудзяного пирога з фруктами і горіхами з фото.

  • Національна кухня: Російська кухня
  • Тип страви: Випічка і десерти
  • Складність рецепту: Непростий рецепт
  • Технологія приготування: Запікання в духовці
  • Час підготовки: 19 хвилин
  • Час приготування: 30 хвилин
  • Кількість порцій: 5 порцій
  • Кількість калорії: 178 кілокалорій
  • Привід: Новий рік

Кукурудзяний пиріг з фруктами і горіхами

Простий рецепт кукурудзяного пирога з фруктами і горіхами російської кухні з фото і покроковим описом приготування. Легко приготувати в домашніх умовах за 30 хвилин. Містить всього 178 кілокалорій.

Інгредієнти на 5 порцій

  • масло вершкове 180 г
  • кукурудзяна борошно-1 склянка
  • борошно-1 склянка
  • цукор-1 склянка
  • сіль 0,5 ч. л.
  • розпушувач 1 ч. л.
  • яйця курячі 2 шт.
  • банани 2 шт.
  • фініки-100 г
  • волоський горіх 100 г
  • кукурудзяні пластівці 0,5 ст. + 1 ст. л.
  • цукор тростинний 2,5 ст. ложки
  • коньяк 20 г

Покроково

  1. розм’якшене вершкове масло, всипати цукор, добре розмішати і додати яйця.
  2. Збити міксером.
  3. Пшеничне борошно просіяти, змішати з розпушувачем і всипати в масляно — яєчну суміш.
  4. Додати кукурудзяну муку і сіль.
  5. Добре перемішати.
  6. готове тісто всипати кукурудзяні пластівці і знову перемішати.
  7. Стовкти в ступці 1 столову ложку пластівців.
  8. На дно форми покласти папір.
  9. Змастити боки і дно вершковим маслом і обсипати подрібненими пластівцями.
  10. Викласти готове тісто у форму і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
  11. Готовність пирога перевірити дерев’яною паличкою.
  12. Вона повинна залишатися сухою.
  13. У каструлю всипати цукор, влити коньяк і 1 ст.
  14. л
  15. води.
  16. Зварити сироп.
  17. Всипати в сироп порізані фініки і злегка проварити.
  18. На остиглий пиріг викласти порізані банани.
  19. Поверх бананів розкласти фініки і горіхи.
  20. Пиріг готовий! Цей пиріг виходить дуже ніжний і розсипчастий!Приємного апетиту!